i want to feel proud. a day.

mm jag vill inte jobba ... livet ...

men annars har väll veckan börjat bra saknar theres för hon är och tofflar med sin pojkvän, och fan att ja börjar känna mig efter alltså nu börjar alla fan skaffa seriösa pojkvänner och typ glömmer bort mig, ja är fan singel, vill inte vara singel. men nu är de så! och ja är än så länge inte så berörd den tiden kommer ju för mig också! jag ska inte stressa bara låta de bli som de blir, och om ja hinner bli 30 och fortfarande int ehar blivit gift eller skaffat kids, då har ja min hemliga superplan som jag och min reservman har kommit överens om, så ja nu gör ja som i HIMYM.. en betryggande och pålitlig plan B fast d eär ju de tänk så har han skaffat sig ... hmm nu blev de svårt men de löser sig ..

undra om man ska gå och lägga sig börjar 7 och är inte stokad!

sofiias-sluta-snusa-maraton
går fan inge bra nu när jobbet har börjat snusar äcklig snus som en iller ...



visst ser de ut som att ja gråter ?? tvingade fram tårarna och försökte se ledsen tyckte att ja lyckades

puss cya swing all the bitches♣

Milk! Milk! Milk!

mmm mjölk är gott sitter i detta ögonblick och dricker de nu, om mjölk vore så här gott varje gång man drack de skulle de vara en riktig superdryck för superhjältar!  ... jo de tror

försöker fan och få ett inlägg per dag, men faan de är hard work, va faaan ska man skriva om varje gång ..

men idag ska ja nog gå på lansdströms och efterssom alla har åkt till pajalamarknaden så blir de nog lite tomt, vi hooas inte de, drar nog med mig jennie och sitter och drar lite birkas blir säkert en rolig kväll lnge sen vi två umgicks och har mkt catching up to do! tihi

men annars så har ja inte gjort så mkt denna vecka har gått segt som fan alla har åkt bort eller jobbar så jag och madde har inte så mkt att göra på dagarna men vi har umgåtts med gecko åkte och träffat theres tvätta bilen med mer .. och igår var de ju fredag vi fick lite ångest när vi inte gick ut eller gjorde något speciellt men hade ändå jättetrevligt vi var med angelica och kollade film sedan skulle hon hem och madde skulle sova så drog ja till kristian och fortsatte kolla film.

sluta-snusa-maraton
jo de går bra less på äckligt snus bara blä bläblbälbäblbä
hojj men fan man ska inte ge upp!

förlåt mig nu får ni etttt jättetråkigt inlägg men ja kan uppdatera imon !

JESUS MAN!

om ni vill kolla nå jättekul gå in på youtube och kolla Ray William Johnson eller PewDiePie as roliga killar!

pusss cya ♥

we are the ones that never has regrets to walk right through you!

ur & penn och lindex tror jag
nya ringar tänkte ja skulle bli som alla andra pch börja visa lite då och då vad ja gör för inköp och vad ja har för kläder på mig så där superduper intressant!

idag har varit kul vart med tony, gk och maddo och gjort massa roligt åkt bil känt den kokande värmen i bilen fightas med mygg och bara varit i stunden levt livet kan man väll uttrycka de!

men seriöst dagarna rinner iväg och ja väntar bara på att dödens dagar ska börja (jobba) känner att de blir kul samtidigt som ja bara vill sova för resten av livet typ ... hojj

sluta-snusa-maraton
bytte till nått äckligt lågpris white snus idag väldigt missnöjd men va gör man nu tvingar man sig till de yttersta
SLUTA SNUSA FOR LIFE!!

YOO EXPELLIARMUS
HARRYPOTTER <3
HOJJ GODNATT

NEEEJ ELAKT... HOROR

pusss cya ♥ and poke the bitches




you belong with me, not swallowed in the sea

och dem sömnlösa nätterna fortsätter yeey.
sitter här med nått natllinne ja hitta i garderoben NATTTLINNE!!  bästa ja nånsin hittat.

testade sånt där nailhair idag som madde drog på lite snabbt i mitt hår blev riktigt tjusigt!

nostalgitrippen fortsätter sitter och lyssnar massa rolig musik från förr, den tar fan aldrig slut men snart är ja klar tror ja..

men iaf dagarna går segt sitter typ inne och inte gör så himla mycket för är så satans trött hela tiden och ont i skallen ja de där jävla ont i skallen, man borde hitta ett riktigt jävla botemedel istället för budgetpaketerade "alvedon" som ändå inte funkar... man borde skriva en lag om att huvudvärk inte borde få finnas och ta bort de! inne på min tredje dag av huvudvärk nu brukar hålla i sig i en vecka när de är igång. känner verkligen hur huvudvärken hatar mig! vad har ja gjort diiiig ?!?!?!
sorry att man gnäller lite
LÄS INTE! 

ååh

trodde ja skulle ha jättemycket och skriva inatt men icke de,,

sluta-snusa-maraton dag ??
ja de går bra ändå men nu är nästa steg och sluta med white de är väll de som kommer bli värst... blööoäääåå



puss cΥa alll the bitches

don't wait for the last one to stand

minnen vackra minnen , galna minnen, gamla minnen.

tänkte lite lätt att de här skulle handla om minnen då. och de är ju de allt man har gjort förut är bara minnen tycker man borde få plocka ut sina minnen som Dumbledore och verkligen få se sitt minne hade varit otroligt awesome . för ja menar om man tänker tillbaka på de förflutna så ja visst! man kommer ihåg de bra men de är som suddigt om ni fattar va ja menar ? jo de gör ni... och man kommer oftast inte ihåg hela händelsen man kommer dem roligaste delarna och de är väll bra men ja menar om man fick se hela sitt minne kanske man reagerat på ett annorlunda sätt , de tror iaf jag.
har träffat så mycket bekanta från mitt förflutna, gamla kärlekar, tidigare vänner, tidigare barndomskompisar pch ja menar dem flesta har man ju inget emot de är bara de att man kanske bara tappat kontakten eller så är de väll mycket att man flyttat till en annan stad. men iaf dem här senaste  veckorna har ja verkligen fåt rätsida på mitt liv och typ försöka förstå varför mitt liv inte har varit som ja velat, och ja börjar lyckas nu och medans allt de här så har ja hamnat i någon slags nostalgitripp. kul som fan. för då kommer minnena man hade med den personen tillbaka verkligen spännande!

hojj va ja skrev mycket idag ni får ursäkta mig och mitt svammel
läs inte hela!

alltså hörrni fyfan ska vi samlas alla kirunabor och bygga en replica på hogwarts FÖRSTÅR ni hur coolt de skulle vart och sen kan vi kan vi skaffa oss coola trollspön och lära oss trolla
EXPECTO PATRONUM
eller ja ..


hihi
söt

puss cya•

I want to have a dragon.

GALEN JÄVLA HELG
gveboysen var här vi drack och vi drack tappade borta varandra direkt vi kom in på området och och sågs först nåsta dag, men förfesterna var super kul har varit full, barnvakt , och cp denna helg super duper jättekul :D
vill tack er alla för eran vistelse ni är fina!

men annars oj juste förlåt mig, ja har inte hunnit skriva tidigare men som sagt man super och glömmer.... helgen har bara swoooshat förbi och poof skulle dem åka hem! blää men snart ses man igen när man börjar 3an och ja vet man är lite efter som skulle gått ut i årrr meeeen så blev de ju inte :) hiihi iaf ska de bli skitkul börjar ha lite skollängtan!

jag saknar ingen just nu jag är inte kär i någon just nu, och de är så skönt för att för engångsskull kan ja ta de lugnt sakta ner och bara VARA!
YEEEE
livet ...


puss här kommer lite bilder som ja snor från face för att jja själv inte fotat nått typ

RSS 2.0