a fine way to fall asleep, days come

de där med att prata på natten är riktigt kul, man kommer igång med sådana diskussioner ibland att man glömmer bort tiden och sen inser att man kanske suttit och pratat i flera timmar eller kanske bara 10 minuter, men de ja vill komma fram till är att små ögonblick är viktiga då man kanske inser att man älskar någon eller bara att de viktigaste i livet är här och nu, att vara med någon kan vara fantastiskt. jag tror de viktigaste man kan ta med sig i livet är läran att lyssna och faktiskt kunna prata med varandra, en underbar vänskap utgör en stor del av detta tycker jag. livet är så himla kort.

men idag har ja fan inte gjort så mycket försökt färga mitt hår men de blev så jäffla ljust så nu ska ja färga igen och förstöra mitt hår än en gång! yeeey

sluta-snusa-maraton dag 9
går fan inge bra så jävla sur och deprimerad vill gråta, vill fan ha vanligt snus..



nu är de bara börja ladda inför kirunafestivalen nu kör vi!

puss cya»

this is the reason for you!

gud finns inte, nä svammel hojj , inte för att ja har heller tron på endast ett logiskt tänkande, tror ganska halvt på ett andligt liv men de ja tror mest på är att allt händer av en anledning eller orsak, de finns en orsak till allt som händer de kan inte bara vara en slump, de är bara ett ångesttänkande folk drar för dem inte vill inse sanningen!, jess så är de! religion är svammel gud är svammel

anledning och orsak är den rätta vägen till upplysning!

skojjar haha ... kanske

nää men nu sitter ja här med johanna tessan och madde och vi funderar och funderar på den eviga frågan

VA SKA MAN GÖRA!

vi har ju roligt iaf, fastän vi inte gör något fast om man tänker på de så gör vi ändå ganska mycket, och ja tror att många gånger så fattar man inte att man gör nått nää man slösar bort tiden på att fråga
va ska vi göra ?
och får alltid svaret
jag vet inte!

hihih livet ... ska iaf resten av mitt liv leva i celibat japp nu ska ja bli nunna gå till kyrkan och vara en duktig tjej!  

sluta-snusa-maraton dag 8
går helt okej inne på endast min andra snus idag!



puss cya sötisar!

if you could run for your life.

vill inte nätterna ska ta slut känns som att dem ger mig ett slags lugn i mig själv, vill stanna i nätterna för evigt känns de som.

känner att ja har börjat ett nytt liv i mitt liv nu lämnar i princip allt de negativt förflutna i mitt liv och bara raderar de, för ja har ältat allt för länge och nu är de slut ja orkar bara inte tänka på drama och att vara mitt i allt drama och svammel, så nu på senaste har ja gett många av mina negativtbehöriga ett val och ställt dem mot väggen om man nu ska kalla de så, för ja har också kännt på senaste att ja har så mycket olöst snack omkring mig, och de har gjort mig så less , så nu har ja tagit itu med nästan allt och börjar känna mig fri, oj vad de lät konstigt men faktiskt MYCKET mera fri och "drama-lös". just nu känns de inte positivt att vara fri men ja bara gör mig själv en tjänst och de kommer löna sig i slutändan.

dag 7 på min sluta snusarmaraton:
går helt ok känner mig lite små irriterad bara lite hela tiden men annars är de fint, börjar sakna de mindre varje dag och känner att ja kanske faktiskt kan sluta på riktigt!


glad tjej.

puss cya!‡

i'm not lost, just undiscovered

de är fan sant sofia är tillbaka och skriver äcklig blogg igen.. jaaa
kan fan inte sova på nätterna har fått nå jävla ticks att sova på natten är tydligen dåligt , för annars hade ja ju sovit kan man ju tycka, idag har ja varit till gällivare med madelene och träffat dem söta gveboysen de var ruskigt kul, vi myste på med kaffe och godsaker hos tobias pappa!.

oj detta suger ju hur is man ?

hum hum hum chilla en sväng ska ta en snus.

10 sek senare då va.

jo nu försöker man ju ge upp de där med att snusa, känns som att ja vill de nu och att ja är redo om man uttrycker de så. känns bara inte så värt nå mer så nu börjar man trappa ner lite långsamt så får man se vart vinden tar mig.

jag villl fan göra något kul hojja same shieeet hela dagen. eller nej men om man tänker på de riktigt hårt, hur ofta får man egentligen den där superroliga känslan att WOW de här är kul. jag tycker då aldrig att den typ kommer nå mer... liiivet .. men visst allt blir ju vad man gör de till (sluta klaga) ?

kort hår usch och fy.. nej!

långt hååår YEEEY

hihih busig jag är

klockan är fan halv 4, ska fan måla naglarna

puss cya alla brutala sötisar.

dreaming with a broken heart

förstår bara inte varför du inte kunde vara en vanlig människa som inte orsakade drama och problem omkring dig, och inte levde med pressen att vara någon hardcore person som alltid måste vara värst. nej NEJ ja förstår bara inte... du kunde fan ha valt, fast ja antar att du gjorde de när du valde ett liv utan mig.

vad sofia har uppnått hittills i sitt liv
ett bra självförtroende - check
grym snowboardåkare - check
grymma vänner - check
duktig i skolan - check
bra kärlek - check

när ja blir stor ska ja fan upptäcka en ny värld en rolig värld utan depp och stress, för seriöst de enda ja känner just nu är en stor tomhet som måste fyllas ut av nått och efterssom de inte kommer något lyckligt och romantiskt så tar stressen och deppen över de stora hålet. man de är verkligen skönt att vara tillbaka i kiruna över sommaren de ger mig en viss glädje att iaf få vara nära mina allra bästa vänner. ni gör mig så lycklig!

vad sofia ej lyckats uppnå i livet än.
ett långt och äkta förhållande
sjunga inför människor
ett hälsosamt liv.
ett vackert liv.


så nu har ni ett till depp inlägg från hennes inte alltför seriösa depp-blogg wohoo


söta bilder iaf! /v

puss cya √

RSS 2.0