kan inte sova

sitter i min säng och funderar tänk om man kunde gå tillbaka i tiden och bar kolla på allt som man upplevt hade verkligen velat göra de. iaf allt bra.

Howie Day – Collide - Acoustic Version
världens mysigatse låt sitter i detta nu och lyssnar till den och tänker tillbaka på den tiden ja du vet ?

de här med att flytta har fått mig att känna lite nedstämd på senaste kommer sakna allt så oerhört.

fan vad trött jag är vill verkligen sova men de går inte har så mkt förvirrande tankar.

titta på gamla bilder är så jävla kul har jag kommit på man får så mkt flashbacks.

om man skulle ta och hämta kaffe?

ska lägga in lite bilder tror jag
BÄST!<3


PUSSS CYA


lite tankar

du vet att en gång i livet så var allt om endast för en liten stund den jag brydde mig mest om, du var den som gav mig den lyckliga känslan av att betyda något för en annan människa. Du visade mig vad verkligt äkta kärlek var och som innbar omkring den. Du fick mig att känna som den mest vackra på jorden och som om ingeting någonsin skulle komma mellan oss. Jag litade på dig till 100 % och tror att du kände desamma, Jag ville så gärna vara med dig till slutet du var den jag har älskat mest i mitt unga liv. En dag märkte jag en skillnad i dig som gjorde mig mycket osäker och ledde till tvärt slut för oss. Jag bad dig att komma tillbaka men han hade redan bestämt och jag accepterade de. Jag kan med all ärlighet säga att jag fortf tänker på dig än idag även om de var länge sen och jag inte har några känslor kvar du gjorde mig glad en gång i tiden och de är jag tacksam för även fast du sårade mig lika hårt. Du är alltid speciell och jag tror att jag inte kommer glömma dig.

Skönt att skriva av sig lite kändes som att de behövdes jag gott folk de börjar närma sig snart är flytten här och de känns fucking AWESOME!

PUSS CYA

RSS 2.0