luleå <3

nu är man nyinflyttad lulebo stormtrivs här så de går inte att beskriva. men jag saknar mina vänner och hoppas dem kommer och hälsar på mig SNART. jag och elina fördriver vår fritid på ett ytterst roligt sätt genom att spendera våra eftermiddagar på staden spela guitarhero remissar fikar och kollar en film eller två (: ♥, jag är jätteglad att jag fick med mig mopeden  den är så enkel och gör de mkt lättare för mig eftersom jag bor lite utanför luleå. 


jag är så glad att du gjorde som du gjorde aldrig gav mig ett direkt svar utan bara lät mig va kan tolkas som en negativ sak men för mig var de fan guld värt, de var precis vad jag behövde!,  de fick mig att tänka om och ändra min inställning tack för att du gjorde så (: DU ÄR GRYM!



shalala vad jag älskar musik KENT framför allt och deppig musik! texterna får en att tänka. man liksom försvinner för ett tag och bara är. jag tror att de egentligen gör mig till en ledsam och depppig person men jag anser de är ett bra sätt att verkligen fundera och reda ut trassel. så nej inte är man deppig eller ledsam nej man lever livet även om dock livet kan vara lite krångligt ibland.


jag har kommit på att saft är extremt gott man blir på så extremt bra humör ;)


puss cya



foto taget av mig då. ibland är man grym!





bra jobbat ditt jävla pucko

jag som räknade med dig att du alltid skulle finnas och så gör du såhär blir så jävla ledsen för man känner sig som en i mängden och de är de som gör mest ont helst när du gått och sagt att jag var så annorlunda. jag vet inte de kändes bara som att du försvann lite precis just nu. sorry men gör man saker utan att tänka sig för då får man också ta konsekvenserna puss cya

i'd rather be with you

du var ändå den personen jag förväntade mig mycket mer än så här jag vet ju inget än men jag trodde aldrig att du skulle låta mig fortfarande mig vänta för som du vet så hänger de fan på dig nu. ibland förstår jag mig inte på mig själv jag vill som en sak men de slutar alltid med att jag gör en helt annan de är precis som att jag gör de som är lättast även om jag inte vill de och jag tar alltid onödiga förhastade slutsatser och de är verkligen någort jag måste jobba på för jag tycker själv att jag är svinjobbig när jag gör så men jag antar att för de mesta håller de mig borta från att bli sårad och de är väll en sorts lättnad jag vet inte. ibland undrar jag vem jag är EGENTLIGEN som att man tappar bort sig i en människa som int eär en själv men de är ändå jag fattar ni ?, jag antar när ni läser det här så tänker ni säkert : sluta gnälla och skaffa dig ett liv, men då säger jag att ni borde sluta läsa min mennigslösa blogg för jag bryr mig inte om någon läser den eller inte vill bara få ut min tankar någonstans. puss cya


RSS 2.0